Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 25 december 2020

Coronaquarantaine, deel 18

Eigenlijk voelt de afgelopen week niet als een quarantaineweek. Het is tenslotte kerstvakantie en in de kerstvakantie staat het leven hier over het algemeen op een zeer laag pitje. Lekker thuis met lichtjes en kaarsjes aan, joggingbroeken en warme truien, chocolademelk met slagroom, dekens, spelletjes en warmte.

Natuurlijk was ik bezig met de voorbereidingen voor de online lessen, had de Wandelkerel contact met klasgenoten over lopende opdrachten, werkte Dochterlief aan een project en lag Manlief op de bank ;-), maar het ging en gaat allemaal in een loom tempo.

Het enige wat Dochterlief en ik gemist hebben is een middagje shoppen, maar dat is geen bittere noodzaak. Zeker niet als je toch alleen maar in joggingbroeken rondloopt......

Voor mij was het thema deze "buiten". Ik probeerde elke dag een blokje om te lopen. Soms 's ochtends, soms 's avond en soms als de schemering inviel. Het leverde enkele mooie plaatjes op.




Een complete regenboog, dat is toch een cadeautje!





Ik hoop dat ons volgende week nog zo'n quarantaineweek is gegund.

Geen opmerkingen: