Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 31 mei 2020

52.301 Therapeutisch

Afgelopen week vond ik een bezigheid waarbij ik heerlijk tot rust kwam. Normaal gesproken werkt haken erg goed, maar ik zat nu even niet te wachten op een flinke lap op mijn schoot, dus ik zocht en vond iets anders. Ik hield me bezig met de basis van mijn bu-jo voor volgend schooljaar.

Wat daar therapeutisch aan was, nou elke keer hetzelfde doen, namelijk lijntjes trekken. Het was niet zo simpel dat ik helemaal niet hoefde op te letten, maar het was ook niet zo ingewikkeld dat het volle concentratie vereist.

Gisteravond om vijf voor twaalf zette ik het laatste lijntje, maar gelukkig kan ik nu gaan beginnen met het opleuken van het geheel en ook dat werkt voor mij therapeutisch. Ik kan dus nog even door.













Geen opmerkingen: