Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 10 mei 2020

52.298 Herstelwerkzaamheden

Al heel lang (misschien al wel jaren) staat er een tas met herstelklussen. Nu vind ik herstellen simpelweg niets aan, maar ja, die stapel verdwijnt ook niet vanzelf, dus heb ik mezelf voorgenomen dat ik na het maken van een nieuw item op de naaimachine, een item dat met dezelfde kleur genaaid moet worden, herstel. En er stond zwart op zowel de naaimachine als de lockmachine, dus waren de zwartgenaaide items aan de beurt.

Het begon met een draagtasje dat gescheurd was op de naad. Even onder de locker door en klaar. Dan vraag je je weer af waarom je zo lang wacht.



Ook lag er nog een korte broek van Manlief waarvan de rek uit het elastiek was, daar moest nieuw elastiek tegen gezet worden.


Koordje er weer door en klaar!


En dan vraag ik me altijd weer af waarom ik dit soort klusjes zo lang uitstel, het stelt eigenlijk niks voor.

Geen opmerkingen: