Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 30 oktober 2010

Leuk ding 5, deel 1

Leuk ding 5 is natuurlijk de line-up voor het wandelmannetje. Dochterlief zag hier ook het voordeel wel van in, want nu hadden we "meidenavond". Om 4 uur vertrokken de mannen en eigenlijk verliep de middag/avond niet anders dan andere zaterdagen. Normaal gesproken zijn de mannen ook tot een uur of 7 in de kantine. OK, nu kwamen ze dan niet thuis, maar verder veranderde er weinig.

Dochterlief bekeek oude afleveringen van haar favoriete tv-programma via YouTube. We aten laat, pizza deze keer. We keken "Ik hou van Holland" en Jeroen verloor weer. We zaten samen onder een quilt op de bank, we kletsten, we knuffelden en dochterlief dronk kindercola en ik bijna hetzelfde.

Natuurlijk hadden we contact met de mannen. In de rust van de wedstrijd belde een zeer enthousiast wandelmannetje. Het was GEWELDIG!!!!!! Hij ratelde en ratelde enne ....... o ja, hij ratelde. En nu ligt dochterlief in bed en wacht ik op de mannen.

Het verslag van de mannen volgt later, hopelijk met wat beeldmateriaal.
.

Geen opmerkingen: