Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 21 augustus 2023

Op weg naar......

Zoals ik in de blogs hiervoor al zei, had ik voor deze week wandelplannen met mijn grote rugzak. Die plannen waren al eind mei, begin juni gemaakt. Hilly vroeg mij toen of ik zin had om nog een paar dagen op pad te gaan. Natuurlijk had ik daar zin in. Manlief vond het ook prima, hij vindt zo'n zomervakantie best lang duren, er stond dus niets in de weg. Na wat wikken wegen besloten we om het Podagristenpad te gaan lopen. Dit was al een pre-corona plan, dus het mocht nu ook wel een keer gebeuren😉.

We wilden het pad in drie dagen lopen, van Bad Bentheim naar Coevorden, simpelweg omdat er maar twee campings aan de route liggen. Helaas zijn die twee campings niet echt strategisch verdeeld over de route, dus de dagetappes verschillen nogal van lengte. We gaan wel zien hoe dat loopt. Vandaag werd er nog niet gewandeld, we maakten alvast een groot deel van de reis. 

Manlief bracht mij naar station Meppel, waar ik mij in de trein aansloot bij Hilly. In Zwolle stapten we over naar Almelo, want daar was onze eerste overnachting. Niet op een camping, maar thuis bij wandelvrienden, die zelf overigens niet thuis waren......


Volgens mij is dit een nieuw model trein.....
 
Eenmaal in Almelo zochten we een plekje om wat te eten. We genoten van een warme hap op een terras en daarna gingen we op weg naar ons tijdelijk onderkomen, maar niet zonder eerst langs een supermarkt te gaan om wat inkopen te doen voor de avond en voor het ontbijt.
 



 
Op de plek van bestemming dropten we onze spullen en daarna genoten we in de tuin van een slaapmutsje. We gingen niet te laat naar bed, morgen op tijd naar het station om de trein naar Bad Bentheim te nemen.
 
Dit is de brave versie van het slaapmutsje......
 

Geen opmerkingen: