Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 20 augustus 2023

52.419 Badges

Sinds afgelopen 4Daagse is de Wandelkerel Gouden Kruisdrager. Dat betekent dat hij de N4D tien keer succesvol heeft uitgelopen. Als je dan lid wordt van de Vereniging van Gouden Kruisdragers, krijg je een hele mooi badge.

Toen deze badge binnenkwam moest deze natuurlijk op zijn rugtas gemaakt worden. Nu was deze badge niet de enige die nog lag te wachten. De N4D-badge van vorig jaar moest nog op de tas van Dochterlief. op mijn grote rugzak moest nog de badge van de Fjall Raven Classic en  op mijn "kleine" rugzak nog de badge van de Dodentocht (2019) en sinds deze N4D natuurlijk de badge van de 50 km. Ik moest dus aan het werk.
 
Omdat ik komende week met de grote rugzak op pad ga, begon ik met die badge.





Daarna was de tas van de Wandelkerel aan de beurt.......





Daarna nam ik de tas van Dochterlief onder handen, na ruim een jaar mocht dat ook wel een keer gebeuren.





En toen hield ik nog twee badges over, maar die moeten nog even wachten, ik moet eerst maar eens gaan bedenken waar ik ze op mijn tas ga zetten.



Geen opmerkingen: