Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 14 augustus 2023

AIDA

Soms heb je geluk, dat gold deze keer voor Dochterlief en mijzelf, we kregen vrijkaarten voor de musical AIDA in het Circustheater in Scheveningen. Om het extra feestelijk te maken, boekte ik er een hotelkamer bij, zodat we na afloop rustig bij konden komen en ik niet weer twee uur in de auto moest zitten om naar huis te rijden. We namen dus een shortbreak.

Nadat we ons hadden geïnstalleerd op onze hotelkamer, deden we een rondje Scheveningen. We zaten vlakbij het strand en de boulevard, dus we zochten eerst de drukte op.






Omdat we geen zin hadden om uitgebreid uit eten te gaan, zochten we daarna even een supermarkt. Die vonden we tweehonderd meter van de boulevard en het verschil tussen de drukte op de boulevard en de straat waar de supermarkt zat was ongelooflijk. Bij de supermarkt heerste de "gewone" rust van een woonwijk op zondag.

Eenmaal weer terug op de hotelkamer aten we wat en daarna was het tijd om om te kleden. Ons hotel zat zo dicht bij het circustheater dat we op ons gemak lopend die kant op gingen.





We genoten van de voorstelling, eens een keer geen standaard Disneymusical, en na afloop liepen we via de boulevard weer terug richting het hotel. We werden getrakteerd op een prachtige zonsondergang en we hielden dan ook een korte fotoshoot.....





We namen nog een klein afzakkertje en toen was het bedtijd.
 
De volgend ochtend begonnen we gezond, met fruit als ontbijt, maar na een wandeling over het strand gingen we over op een ongezonder tussendoortje.
 

 





Tegen twaalven stapten we weer in de auto en reden we naar huis. We waren maar een nachtje weg, maar het voelde echt als een kleine vakantie.

Geen opmerkingen: