Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 11 mei 2013

52.51 Mini-droomdekendag

Dochterlief vond het tijd worden om weer eens aandacht te besteden aan haar droomdeken, want ze wil aan een nieuwe beginnen, maar dat mag pas als ze de top waar ze nu mee bezig is af heeft. En daarom nodigde ze haar oma uit, moest ik aantreden en werden haar vader en broer naar de woonkamer verbannen, zodat wij de ruimte hadden om de keukentafel te gebruiken als snijtafel, terwijl we in de hobbykamer ruimte over hielden om de naaimachines te gebruiken.

En zo zat Dochterlief achter de naaimachine stroken aan elkaar te naaien, terwijl Wandelmams en ik blokken op maat gingen snijden. Af en toe kwam Dochterlief een randje op maat snijden, maar verder was de keukentafel voor Mams en mij. Jammer genoeg voor Mams en mij waren we daar een uur of 3 mee bezig.







Dochterlief was het toen zat en zocht een plekje op de bank en ging gezellig zitten kletsen en spelletjes doen. Wandelmams en ik besloten om toch nog maar een poosje achter de naaimachine te kruipen. En wij zijn trots op de gedane arbeid van vandaag. En in oktober willen we deze dekens af hebben, zodat we ze kunnen inleveren tijdens de landelijke droomdekendag!

En wat vinden jullie van het voorlopige resultaat?








Geen opmerkingen: