Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 23 maart 2019

Stellingwerf Wandeltocht Oosterwolde

Vandaag ging ik helemaal in mijn eentje op pad. Mijn wandelvrienden waren aanwezig bij de opening van het Pronkjewailpad en er is één in Frankrijk begonnen aan de Camino. (Zeg ik met enige jaloezie....) En de Wandelkerel is helaas nog niet voldoende hersteld van zijn achillespeesblessure.

Maar goed in mijn eentje op pad dus vandaag. Daar kan ik wel enorme verhalen over gaan vertellen, maar eigenlijk kan ik het houden bij het feit dat ik heerlijk heb gewandeld.















Geen opmerkingen: