Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 28 november 2020

Klaverblad Borger, route Schoonloo

Na twee weken wandelen met zijn tweeën konden we vandaag weer met het dubbele aantal personen op pad. En het was tijd voor een nieuwe route, want de zaterdag dat ik thuisbleef vanwege van mijn val van de keldertrap, werd de laatste punt van de ster van Dwingeloo gelopen. Ik loop deze nog wel een andere keer, want ik wil de ster natuurlijk wel compleet hebben. Maar dat komt nog wel, nu begonnen we aan het Klaverblad van Borger. Dit Klaverblad is uitgezet door Wandelvereniging Eendracht Assen, bij hen kun je de routebeschrijving bestellen en indien gewenst sturen ze ook plaatjes mee voor het wandelboekje. We kunnen dus weer een aantal zaterdagen vullen.

Het vertrekpunt is de Dorpskerk van Borger. Hier tegenover vonden we een horecagelegenheid die koffie-to-go aanbood, dus voor we op pad gingen, deden we nog even een bakkie. Nadat de bekertjes in de prullenbak waren verdwenen was het tijd om op pad te gaan.














Bij het rustpunt in Schoonloo, café-restaurant Hegeman was helaas nog geen koffie-to-go te krijgen, we moesten dus door zonder versnapering. Dat was om nog een reden jammer want in de routebeschrijving stond dat het verhaal van de Trekkerskei te horen was in het café, dat zat er nu dus ook niet in.





















Ondanks de kou en het enigszins sombere weer was het een geslaagde wandeldag. Al blijft het gemis dat er onderweg geen horeca open is.

Geen opmerkingen: