Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 22 november 2020

52.324 Losse flodders

De val van de keldertrap speelde mij afgelopen week nog flink parten. Ik merkte aan alles dat mijn lichaam hard aan het werk was om te genezen, ik was 's avonds om negen uur compleet uitgeteld. Toch lukte het om nog een beetje om te rommelen. Ik knipte alsnog de stof voor twee jurken......



........ en ik oefende al een beetje kalligrafie. Ik ben namelijk begonnen (of nou ja, eigenlijk nog niet begonnen, maar het was wel de bedoeling om te beginnen voor ik van de keldertrap stortte) met een online cursus kalligrafie.

Nou ja, ik oefende dus alvast een beetje, met de nadruk op en beetje, mijn pols is nog niet helemaal hersteld. Maar alle beetjes helpen, zegt men altijd.



En zoals altijd is alle begin moeilijk!

Geen opmerkingen: