Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 14 november 2020

Afgelopen, uit!

Vandaag kwam er een definitief einde aan (het korte) studentenleven van Dochterlief, we haalden haar kamer in Groningen leeg. Om alle meubels weer mee te kunnen nemen, moesten we een deel weer uit elkaar halen.

Voor het zover was, moesten we eerst nog een paar kastjes en manden leeghalen en toen begon de grote ontmanteling.


Al met al ging het ontmantelen sneller dan we hadden verwacht. we hadden dus even tijd voor een pauze. De Wandelkerel zou namelijk met een tweede auto naar Groningen komen, zodat we alle spullen ook vandaag mee zouden kunnen nemen. Omdat het ontmantelen sneller ging dan verwacht, moesten we even op hem wachten.

Tijdens de pauze ontdekten we dat er een paar tuinen verderop een boom werd omgezaagd, fantastisch om te zien!!!




Toen de Wandelkerel arriveerde was ik al bezig om auto één vol te stouwen, hij kon dus gelijk beginnen met auto twee vol stouwen. Even leek het erop dat Dochterlief de trein terug zou moeten nemen, maar dankzij onze fan-tas-ti-sche inpakkwaliteiten lukte het toch om een plekje vrij te houden voor Dochterlief. En met twee overvolle auto's lieten we Groningen achter ons. Het studentenleven voor Dochterlief is afgelopen, uit!



Op naar het volgende hoofdstuk, maar vooral genieten van een gelukkig kind!!

Geen opmerkingen: