Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 21 oktober 2017

52.215 Opnieuw

Ergens begin augustus startte ik met het haken van een omslagdoek. Ik had twee strengen blauwe wol gekocht, die moest ik dus eerst oprollen, voor ik kon gaan haken.





Dat was al een avondje werk op zich. De volgende dag begon ik dus pas met haken. Dat viel me niet mee met dat dunne materiaal, maar langzaam maar zeker vorderde ik.


Toch heb ik daarna niet meer aan deze omslagdoek gewerkt. Ik vond het haken niet leuk en het resultaat ook niet. Afgelopen week ging ik dus op zoek naar een ander patroon en dat vond ik. Gelukkig vind ik dit resultaat wel leuk. En het haakt ook nog een stuk prettiger.


Het wordt dus de linker.

Geen opmerkingen: