Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 17 september 2023

52.422 Hergebruik

Al een langere tijd drink ik thee van losse blaadjes. Deze thee wordt geleverd in blikken en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om die blikken weg te gooien, ik zag potentie in die blikken, al wist ik nog niet wat. Tot eerder deze week.

Ik wilde een boekenbon cadeau geven, maar ik vind die enveloppen die eromheen zitten zo gewoontjes en zo saai. Ik besloot dus om van het blik een cadeauverpakking te maken. Het blik zelf is zo geregeld, daar zit een etiket omheen dat simpel te verwijderen is, maar de deksel is een ander verhaal, daar zitten letters met het merk ingestanst.





Op het deksel maakte ik met wax een zegel ter grootte van de tekst en daar zette ik een stempel in. Daarna was het een kwestie van het blik vullen, kaartje eraan en klaar was de cadeauverpakking.




Nou ja, voor deze keer dan. Het was namelijk een last minute klus, een volgende keer is het natuurlijk ook heel leuk om een etiket te maken en om bijvoorbeeld aan de binnenkant van het deksel nog wat te doen, maar voor nu is het een geslaagd project.

Geen opmerkingen: