Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 22 augustus 2021

52.352 Een affo

Hoewel de blokjes mij op dit moment lekker bezig houden, hield ik mij ook nog bezig met andere dingen. Ik ben een heel eind op weg met mijn bu-jo, maar ik heb besloten om elke eerste zondag van de maand te laten zien hoe de maand eruit ziet, dit geeft wat meer afwisseling in de projecten.

Dus naast het werken aan mijn bu-jo, deed ik ook nog iets anders. Ik maakte de golfjesdeken af. Het gaat weer kouder worden en dan hebben wij nooit dekens genoeg!


Er liggen nu dus drie gehaakte dekens in dezelfde kleuren hier in huis.



En niet alleen de mensen in huize Wandelen-en-meer houden van dekens......


Geen opmerkingen: