Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 12 augustus 2021

Tuingenot

 Eindelijk was het weer om eens van de tuin te genieten. Want laten we eerlijk zijn, de temperatuur is prima, maar echt buiten-zit-weer hebben we niet gehad, tenzij je ervan houdt om regelmatig een bui op je dak te krijgen.....

Nou ja, vandaag dus eindelijk lekker naar buiten. Het zwembad werd getest door Dochterlief en vriendin K. en te koud bevonden, maar gelukkig was het heerlijk weer om te tafeltennissen. Manlief was chef BBQ en hij zorgde voor het eten voor zes personen. Dochterlief had namelijk nog een vriendin uitgenodigd. Het poezenbeest hield alles goed in de gaten, in de hoop dat er voor haar ook iets overschoot.

Al met al was het  een middag met een gouden  randje, we konden nu eindelijk het terras gebruiken zoals het bedoeld is.







Of het er deze zomer nog vaak van gaat komen is nog maar de vraag, maar ik ben ervan overtuigd dat er nog veel van dit soort middagen volgen.

Geen opmerkingen: