Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 23 oktober 2019

Beeld en Geluid

Voor het eerst in zeer lange tijd gingen we met zijn vieren op pad. Het werd een dagje Beeld en Geluid in Hilversum. Toen bleek dat de depotrondleiding ook te doen was met een rolstoel, besloten we om ook die te boeken. En daar waren we achteraf erg blij mee.

De rondleiding bracht ons eerst even naar buiten, waar we informatie kregen over de gevel. Onder andere over het kleurgebruik en de afbeeldingen in de gevel.



Daarna gingen we ondergronds, waar de opslag zich bevindt. Hier kregen we echt een kijkje achter de schermen. Dit was erg leuk, zeker omdat er bij ons in de groep ook een aantal fanatieke radio- en tv-gekken zaten, die op een positieve manier feitjes en wetenswaardigheden wisten op te lepelen.












Na deze rondleiding bezochten we de experience. Vanwege de herfstvakantie was het erg druk, zodat het met de rolstoel af en toe flink manoeuvreren was, maar dat mocht de pret niet drukken. We wisten ons prima te vermaken.




Voor we weer richting huis gingen, zorgden we nog even voor de inwendige mens, op verzoek van de schatjes bij dat fastfoodrestaurant met een grote M. En daarna gingen we weer naar huis. We hebben een superleuke dag gehad.

Geen opmerkingen: