Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 25 oktober 2019

Verfspetters

Het is alweer twee maanden geleden dat Dochterlief en ik een begin maakten met het opknappen van wat de "chill-room" moet worden, het schoolse leven nam ons te veel in beslag. Maar nu is het weer vakantie en konden we weer een slag slaan.

Alles wat oranje was, werd (twee keer) in de witte grondverf gezet en het kastje dat al eerder in de grondverf werd gezet, kreeg een tweede laag. Er is dus nu geen oranje meer te vinden.







Er is nu geen oranje meer te vinden in deze kamer. Nou ja, behalve van het ondertapijt. En nu maar hopen dat we voor de volgende vakantie begint de tijd vinden om de "chill-room" helemaal af te maken.

Geen opmerkingen: