Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 23 oktober 2019

Auw zeer....

Schrik niet, er is niets ergs aan de hand. De Wandelkerel en ik hebben één dag van onze vakantie opgeofferd om de schuur op te ruimen. Dit was meer dan nodig. Manlief kon nog net van voor naar achter met zijn scootmobiel en de kinderen en ik konden nog net van links naar rechts met onze fietsen, waarbij we dan wel weer moesten opletten dat we onze fietsen niet in het pad van de scootmobiel plaatsten. Er was dus werk aan de winkel.

Ik heb helaas geen foto's genomen van de situatie vooraf, maar het resultaat achteraf mag er zijn. Maar voor ik het eindresultaat laat zien, eerst even een filmpje van het hoogtepunt van de dag voor de Wandelkerel, het slopen van een kast die door Manlief al uit het verband was gereden met zijn scootmobiel:


En dan het eindresultaat:


En nadat de Wandelkerel en ik al twee keer met een overvolle auto naar de vuilstort waren gereden, stond er naast de rommel in de schuur ook nog stapel troep op het overdekte terras.



Maar de schuur is opgeruimd!!! En wat er nu auw, zeer is? Onze spieren!!!

Geen opmerkingen: