Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 13 oktober 2019

12e Herfstwandeltocht Ekehaar

Het was al lang geleden dat ik in Ekehaar gewandeld had en omdat het daar altijd mooi wandelen is, besloten Mams en ik om deze keer op zondag aan de wandel te gaan, op naar Ekehaar. De beslissing voor de afstand stelden we uit tot tijdens de wandeltocht, we namen de beschrijving van de 20 en 25 km mee.

Toen we bij de start aankwamen liepen Tine en Hilly net weg en bij de eerste rust troffen we hen weer. Tine zou 15 km lopen en Hilly 20 km. Het weer was een beetje twijfelachtig, en daarom hadden Mams en ik nog steeds geen beslissing genomen over de te lopen afstand.











Hilly en Tine gingen weer verder en Mams en ik aten nog even wat en maakten een sanitaire stop, voor ook wij verder gingen. We moesten nu wel een keuze gaan maken m.b.t. de afstand, want de splitsing naderde snel. Na wat heen en weer gepraat besloten we om voor de 20 km te gaan, we vertrouwden het weer toch niet helemaal.

Net voor Rolde zagen we Hilly in de verte en met behulp van het mobiele netwerk wisten wij dat aan haar duidelijk te maken. Ze liep langzaam door, zodat we de rest van de route met zijn drieën verder liepen. We doorkruisten Rolde en toen we Rolde verlieten begon het te regenen. Omdat we het bos inliepen, konden we de regenjas uitlaten en net op tijd waren we weer bij de rust. We stonden net droog toen het ophield met zachtjes regenen.






Vanaf de rust was het nog 3 km en die verliepen zo goed als droog. Eenmaal terug was het tijd voor een kopje soep en daarna gingen we weer naar huis. Een kortere afstand vandaag, maar toch even lekker op pad geweest.





Geen opmerkingen: