Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 12 maart 2012

Blij

De laatste tijd heb ik het enorm druk met vanalles en nog wat. Ik ben weer volledig aan het werk, de schatjes hebben allerlei activiteiten en dan komt daar ook nog eens al het geregel rondom manlief bij. En dus heb ik afgelopen periode een heleboel foto's gemaakt van dingen waar ik blij van wordt!!!!!!





Een opgeruimd huis, waaruit het bed weer verdwenen is.





Een kussentje dat ik gemaakt heb op de middelbare school, terug gevonden op zolder, en dat past bij ons huis en nog hip is ook.





Een grote mok hete thee!





Dochterlief aan het knutselen.





Twee enorme oranje zitzakken voor de schatjes.





Een gekregen bankje dat precies past.









En de prachtige rapporten van de kinderen!

Gelukkig is er nog genoeg om blij van te worden, ook al moet je er soms even over nadenken!

Geen opmerkingen: