Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 13 februari 2023

52.400 Handwerkbeurs

Voor de laatste keer was er een Handwerkbeurs in Zwolle en daar gingen Mams en ik heen. Het was weer een ouderwets drukke en gezellige beurs. Zo gezellig dat ik amper foto's heb genomen van alles wat er te zien was.

Ik kwam thuis met een flinke hoeveelheid informatie en drie bollen garen en een rondbreinaald. Ja, dat lees je goed, een rondbreinaald. Ik kan breien, dat heb ik vroeger van Mams geleerd, maar dat was nog met twee van die stalen pennen onder je oksels en zo breien heb ik nooit leuk gevonden. Ik hoor wel veel positieve verhalen van mensen die beien ook niet leuk vonden, maar het zogenaamde continentaal breien wel. Nou dat wil ik nu dus ook gaan proberen. Het zal nog wel even duren voor ik de tijd vind/neem om hier mee te starten, maar het materiaal heb ik in ieder geval al liggen.




Aan het einde van de dag deden we ook nog een workshop, we maakten een resin-hanger. Een doorzichtige hanger, waarin allerlei materialen verwerkt kunnen worden. Ik koos voor een viooltje en wat kleine kraaltjes. Ik vind hem erg leuk geworden, nu nog een keer een gelegenheid om deze hanger te dragen.



Het was weer een geslaagde dag en nu maar afwachten of en waar er volgend jaar een Handwerkbeurs gehouden gaat worden.

Geen opmerkingen: