Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 3 augustus 2020

Droomkamer 1: Megamuts!!!

Tja, zoals al eerder aangegeven gaan onze beide schatjes komend schooljaar op kamers en aangezien ik in Huize Wandelen en meer.... het opperhoofd klussen ben, mocht ik vandaag aantreden voor het inrichten van de kamer van onze Megamuts ofwel Dochterlief. 

Dochterlief is, net als ik, gevoelig voor sfeer en omgeving. Dat houdt in dit geval dus in dat ze al meerdere keren heeft nagedacht over de inrichting van haar kamer en vooral over het kleurenthema. Toen het kleurenthema eenmaal duidelijk was, kon er gericht gezocht worden. Voor de mensen die Dochterlief kennen was het kleurenthema geen verrassing, wit-grijs-ROZE.

Ze bestelde zo'n beetje haar complete inrichting via een Zweeds woonwarenhuis in haar studiestad en vanmorgen reden we, met platgelegde achterbank naar het afhaalpunt om de bestelling op te halen. Helaas was het vanwege de Corona-maatregelen niet mogelijk om rechtstreeks naar de afhaalbalie te gaan, dus we moesten aansluiten in de rij voor de winkel. Eenmaal in de winkel zochten we alle tussendoortjes om maar zo snel mogelijk bij de afhaalbalie te komen. Met twee wagens  vol spullen liepen we naar de auto om alles in te laden. Gelukkig paste alles.


We reden naar haar kamer, laadden alles uit en gingen terug naar het Zweeds woonwarenhuis. Nu voor een lunch en een rondje funshoppen, ook wel sfeershoppen genoemd. Dit was voor Dochterlief eigenlijk het leukste rondje, het ging nu om de kleine details, om leuke hebbedingen en om de finishing touch. Uiteindelijk leverde deze tweede ronde dus ook een volle kar op.


Nadat we voor de tweede keer de ato hadden volgeladen en weer hadden gelost, begin het grote Zweeds Knutselen.



We sorteerden de verschillende pakketten, daar waar ze moesten komen te staan en gingen aan de slag. Met behulp van de schroevendraaierset van één van haar huisgenoten wisten we alles in elkaar te zetten. We bleken een topteam te zijn, maar desondanks waren we pas rond acht uur klaar. Toen waren we trots, maar uitgeput!!!



En het eindresultaat os een kamer waar Dochterlief zich de komende jaren thuis moet kunnen voelen.







En daarom geeft ze jullie nu zelf een rondleiding:

Geen opmerkingen: