Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 23 augustus 2013

Trots!!!!

O, o, o, ik ben zo trots, dat ik er bijna van naast mijn schoenen ga lopen. Op wie en waarom?

Nou op Dochterlief. En waarom? Ze heeft haar haar af laten knippen.


Nu is dat op zichzelf niets om trots op te zijn, er zijn zoveel meiden die hun haar laten afknippen. Maar zij deed het niet voor zichzelf. Zij liet een vlecht van 25 cm afknippen om deze te doneren aan Kika.

Kika maakt van deze vlecht een pruik voor kinderen die tijdens hun behandeling tegen kanker kaal zijn geworden. Toen Dochterlief hoorde van deze mogelijkheid was ze vastbesloten hieraan mee te doen. En zo vertrokken we gistermiddag naar de kapper. Zonder aarzeling vertelde Dochterlief wat de bedoeling was. De mond van de kapster viel open, want eerder viel er met Dochterlief niet te praten over het korter knippen van haar haar. Zelfs een noodzakelijke onderhoudsbeurt was reden tot discussie over hoeveel centimeter er af moest. En nu ging er ruim 25 cm af.

En zo geschiedde.....








En nu moeten we wennen aan haar nieuwe uiterlijk. Ze is nog steeds een mooie meid om te zien, maar ze is nog mooier van binnen. Wat zijn wij TROTS!!!!!

4 opmerkingen:

Massage Amsterdam zei

Poe, wat een enorm moedige stap!

Hennie, Amsterdam

Liesie zei

Hallo Hennie,

Wat leuk dat je hier meeleest en wat leuk dat je een berichtje achterlaat.

Wandelmams zei

Jeetje en dat is mijn kleindochter. Trots? Jaaaaaaaa zeker!!!!!!!!!

lies zei

Super gaaf! Zelf Veel ervaring met de pruiken van haarwensen.nl ze maken zoveel mensen gelukkig hiermee!