Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 5 februari 2012

Zomaar een zondag....

Nou ja, zomaar een zondag. We hebben zeker niet stilgezeten. Dochterlief had vanmorgen haar eerste optreden met het schoolkoor. Dat ze in het schoolkoor mocht, vond ze al fantastisch en optreden is sowieso een hobby van haar. (Kijk maar hier en hier.) Tot haar grote vreugde ging haar vader ook mee. Ook voor manlief was het een heugelijke gebeurtenis, want het was de eerste keer sinds lange tijd dat hij weer een activiteit van één van de kinderen bijwoonde.

Het schoolkoor was te gast bij de plaatselijke gemengde zangvereniging, zij gaven een jubileumconcert. En na een aantal nummers van het "grote" koor was de jeugd aan de beurt. Vol overgave zong het koor een aantal liedjes van "Kinderen voor Kinderen". Ook een prachtige Canonversie van "In the jungle" stond op het programme en het slotnummer voor de pauze was het nummer "Zoals vrienden doen" samen met het grote koor.



In de pauze vertrokken we weer. Voor manlief had dit uitstapje lang genoeg geduurd. Eenmaal thuis hingen we een poosje voor de tv en toen vond dochterlief het tijd geworden om te gaan schaatsen. Samen vertrokken we naar de ijsbaan. Eerst hielp dochterlief met haar schaatsen en voordat ik mijn schaatsen aanhad, had zij er al een rondje of 2 opzitten. En ik moet zeggen dat het schaatsen haar steeds beter af gaat. Nog even en ik moet serieus in training om haar bij te kunnen houden. Als het zo doorgaat kunnen we binnenkort een rondje Giethoorn schaatsen.


Na zo'n anderhalf uur liepen we weer naar huis. Met rooie wangen, warme handen, moeie benen en een beetje spierpijn kwamen we weer thuis. Van ons mag het nog wel een poosje blijven vriezen......

1 opmerking:

berta, roel zei

lieve mensen
ik heb even weer tijd gemaakt om jullie blog te lezen.
het stemt me goed zo jullie bezig zijn en allen de moed er goed in hebben zitten.
a. wat zie jij er weer een stuk beter uit en wat doe jij je best.
wat geweldig dat je mee bent geweest naar het koor, dit moet voor dochterlief echt super zijn geweest.
en l. hoe gaat het met jou? wij kunnen alleen maar tegen je zeggen: dat je het geweldig doet.
geniet van jullie weekend thuis.
de fam. H uit nijeveen