Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 3 februari 2012

Revalideren

Dinsdag 24 januari is manlief overgeplaatst naar de revalidatiekliniek. Hoewel overgeplaatst..... Ik heb hem opgehaald uit het ziekenhuis en samen zijn we naar de kliniek gereden. Voorlopig heeft hij een kamer alleen en is hij druk bezig met zijn therapiën.

Zowel hij als ik voelen ons goed bij deze situatie. Gelukkig mag hij elk weekend naar huis en dan prberen wij als gezin te "revalideren" want het valt niet mee voor manlief om na zo'n lange tijd weer mee te draaien in het gezin. De kinderen en ik hebben nieuwe patronen ontwikkeld en andere afspraken gemaakt. En daar moeten we nu een deel van de week manlief weer in inpassen.

Gelukkig zien we het positieve van de hele situatie in en ligt de nadruk op het genieten van elkaar en kunnen we met humor de dingen naar ieders tevredenheid oplossen.

En hoe de kamer van manlief eruit ziet???? Nou zo.........




Geen opmerkingen: