Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 9 maart 2024

Royal FloraHolland Wandeltocht, Eelde

Na een weekend niet wandelen trok ik vandaag de schoenen weer aan, op naar Eelde voor 25 km. Onderweg pikte ik Hilly op, we gingen vandaag met zijn tweeën op pad. Het werd een een mooie wandeldag.









Op de eerste rust was men niet voorbereid op grote aantallen wandelaars, de koffie werd gezet met behulp van een zeer luxe apparaat dat kopje voor kopje de koffie bereidde. Het zal vast heel lekkere koffie zijn, ik drink geen koffie dus kan er niets zinnigs over zeggen, maar zo'n apparaat werkt niet als er in korte tijd een grote groep koffiedrinkers staat te wachten. Snelle conclusie, we hadden een bakkie, maar deze rust duurde veel langer dan gepland!!!

Toen we weer verder gingen liepen we dan ook in de staart van het peloton. Dat is geen geen probleem, dat doen we wel vaker.



Bij de tweede rust bleek dat we toch niet zo erg achteraan liepen, het was daar echt nog hartstikke druk. Gelukkig vonden we een plekje aan een tafel, zodat we rustig ons soepje konden eten.

De rest van de route bestond uit een wijde boog om Groningen Airport Eelde heen. Het was een komen en gaan van vierpersoonsvliegtuigjes, ook zagen we de traumahelicopter landen. 






We maakten nog een klein ommetje voor we weer bij het vliegveld kwamen.





De laatste loodjes van het vliegveld naar de start liepen we in het zonnetje. Eenmaal terug genoten we van een welverdiend drankje voor we de reis naar huis weer maakten.





Geen opmerkingen: