Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 21 maart 2024

De Tocht

Een collega van mij is figurant in de musical "De Tocht" en zij mocht kaartjes tegen gereduceerd tarief aanbieden aan bekenden, daarbij dacht ze dus ook aan haar collega's. Die kans liet ik natuurlijk niet liggen en zo stond deze musical vandaag op de planning bij Dochterlief en mij.

Omdat deze musical in Leeuwarden speelt, vertrok ik na mijn werk naar Dochterlief. Ik parkeerde de auto bij het station en huurde een ov-fiets, zodat we naar het Frisotheater konden fietsen. Dochterlief had voor een maaltijd gezorgd en nadat we gegeten hadden en onze avonturen van de afgelopen dagen hadden gedeeld, stapten we op de fiets.



 

Natuurlijk moet zij weer even gek doen......


We waren nog mooi op tijd om wat te drinken te halen, om op de foto te gaan bij het "befaamde" hekje en om in alle rust onze stoelen op te zoeken. Ik was David vergeten, maar Dochterlief had Debbie wel meegenomen, zij mocht dus ook nog even op de foto.






Tijdens de musical mochten er geen opnames gemaakt worden, maar dat wilden we ook helemaal niet, want er was meer dan genoeg te zien voor onze neus.

Na afloop mochten we wel fotograferen en filmen en die beelden mogen ook gedeeld worden, dus bij deze....




Na afloop kletsten we even met mijn collega, fietsten we langs de kamer van Dochterlief en vervolgens naar het station, waar we in de auto stapten om weer naar huis te rijden. Het werd een latertje, maar dat hadden we er graag voor over.

Geen opmerkingen: