Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 24 maart 2024

52.447 Selphy

Ik ben al jaren gek op fotograferen, soms gewoon voor de lol en soms doe ik echt mijn best om een mooie foto te maken. Mijn fotoarchief zit bommetje vol. Ook maak ik verslagen van lange afstandswandelingen en als er dan een (verslagen)schrift vol is, vul ik mijn verslagen aan met foto's. Dat afdrukken van die foto's is altijd een gedoe. Allereerst omdat ik nooit precies weet hoeveel foto's ergens passen, omdat ik niet alle foto's op hetzelfde formaat wil, ik hou dus altijd foto's over. Daarnaast is het ook best een prijzige aangelegenheid, zeker als je maar een paar foto's wilt bestellen.

Ik heb een Sprocket, maar die werkt op basis van warmte en daardoor zijn de kleuren iets minder helder. Ook kan er in de Sprocket alleen stickerpapier, hartstikke handig voor in het wandelboekje, maar niet altijd geschikt om een foto cadeau te geven. Na lang wikken en wegen schafte ik dus de Selphy aan, ook een fotoprinter, maar dan een die werkt op basis van inkt en met "gewoon" fotopapier. En man, wat is dat leuk.

 
Over het aanschaffen van een accu denk ik nog even na, voorlopig ben ik al blij met het resultaat en de mogelijkheden van de Selphy. Ook leuk om verslagen te maken voor in mijn bu-jo.....
 

Geen opmerkingen: