Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 26 juli 2023

52.416 Workshop Jeansschilderij

Hier in de buurt woont Marrie, zij maakt de mooiste schilderijen van oude spijkerbroeken, echt fantastisch. Zij maakt deze schilderijen op basis van foto's en als je de plek kent dan herken je hem ook meteen. Vandaag bezocht ik een workshop van Marrie om zelf te proberen een schilderij van oude spijkerbroeken te maken. Ik had een foto meegenomen van ons eigen huis om na te maken.


Na de uitleg van Marrie ging ik aan de slag.  Veel proberen, af en toe even hulp vragen en kletsen met de andere aanwezige dames. Ik vond het een erg leuke dag en ik ben best trots op het voorlopige resultaat.


Ik ben nog lang niet klaar, maar het begin is er. Net als bij de andere aanwezige dames.


En om dan te laten zien dat wij nog veel te leren hebben, zie je hieronder nog een werkstuk van Marrie.




Geen opmerkingen: