Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 20 juli 2021

De Alternatieve 4Daagse, de dag van de Paradijsweg

Ook dit jaar doen Mams en ik mee met de Alternatieve 4Daagse. Net als vorig jaar maak ik er een combinatie van. Donderdag starten Mams en ik namelijk op de Walk of Wisdom, daarom besloten we om ons aan te melden voor de 10 km van de A4D. Dat betekent dinsdag en woensdag een rondje van 10 km als kleine warming-up voor de langere afstand van de WoW.

Het rondje van vandaag startten we pas om 16.00 uur i.v.m. andere activiteiten vandaag. Het werd een rondje Paradijsweg, een afwisselend rondje door landerijen en langs water dat we al veel vaker hebben gelopen, maar dat eigenlijk nooit verveelt.

De bermen bloeiden volop, in diverse kleuren, de Meppeler stadskudde liep in één van de stadparken en het op het water werd er druk gevaren.







Zie je ons???

Langs de Drentse Hoofdvaart bereikten we ons verste punt, de Pijlebrug. Deze staken we over om vervolgens weer een stuk terug te lopen langs de andere kant van de Hoofdvaart.



We doken de polder weer in, waar we na verloop van tijd door de weilanden onze weg richting huis weer zochten. In de polder wordt druk gewerkt aan de waterhuishouding en naast het feit dat dat aan het pad langs het weiland, maar het viel ons ook op dat de sloot een stuk breder is dan hij eerder was.







Het laatste stukje vloog onder onze voeten door en voor we het wisten waren we (bijna) thuis. Met een afspraak voor morgenochtend 9 uur, liepen we het laatste stukje alleen naar ons eigen huis. Helaas werkte bij mij de 4Daagse-app niet naar behoren, ik heb een heel bijzonder "rondje" gelopen. Bij Mams ging het wel goed. We zullen morgen eens bekijken wat het wordt. En gelukkig heb ik de GPS nog om het juiste aantal kilometers af te lezen.






Geen opmerkingen: