Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 30 augustus 2018

Een mooi bedrag

Een maand of twee geleden vertelde ik dat ik een bijzonder mooie reis had gemaakt in Spanje waar ook nog eens een tv-programma van was gemaakt. Mede door deze reis heb ik vrede kunnen sluiten met mijn huidige leven en de gezondheidssituatie van Manlief.

Ook vertelde ik dat ik, om de hele ziekteperiode af te sluiten, de N4D gesponsord ging lopen. De Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland is mijn goede doel. Ik hoopte dat ik 1000 euro op zou halen. Op dit moment staat de teller op 765 euro, ik heb mijn streefbedrag dus niet gehaald. Nu is het niet zo dat ik mijn actie mislukt vind als de teller hier blijft steken, alle bijdragen voor nader onderzoek zijn welkom, maar ik doe toch nog een laatste poging.

Het is tot en met 31 augustus mogelijk om te sponsoren, dus mocht je nog een bijdrage willen doen, dan heb je nog één dag de mogelijkheid om dat te doen. Voel je zeker niet verplicht, maar mocht je een moment gedacht hebben, dat ga ik doen en is het in de hectiek van alledag mislukt, er is nog een kans. Klik hier!!!

Alle beetjes helpen tenslotte…..

Geen opmerkingen: