Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 11 juli 2016

Verrassing!!!!!

Al om half 8 zat ik de auto, zodat ik op tijd op mijn werk zou zijn. Manlief vertrok een uurtje later en leverde Dochterlief af op het sportveld om vervolgens met de Wandelkerel door te reizen naar huis. En daar stonden ze met open mond voor de deur.

In de korte tijd dat we weg waren, had onze voortuin een metamorfose ondergaan. Een verrassing georganiseerd door (schoon)zus en zwager. Ik werd via de app op de hoogte gebracht en viel bijna van mijn stoel. Wat geweldig en wat hebben ze hard moeten werken om dat in één weekend voor elkaar te krijgen.

Want het was geen kleine klus. Eerst afgraven, dat gebeurde vrijdagavond.








De volgende dag werd er gestraat, werd alles netjes afgezet, er werden bloembakken gebouwd en met behulp van de buren werd en grind gestort.








En zondag werden de puntjes op de "i" gezet. Het hek werd weer geplaatst, planten in de bloembakken, alles netjes aanvegen, onkruid verwijderen en daarna een borrel drinken.




En die borrel was meer dan verdiend, want het eindresultaat is prachtig!!!!!




Allemaal bedankt voor deze prachtige verrassing!!!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zow hé, dat ziet er ff gelikt uit.
Wat een grote verrassing waar jullie nog lang plezier van hebben.
Cornelia

Unknown zei

Met heel veel liefde gedaan!
Xx Helma