Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 12 april 2015

52.118 Even doorzetten....

Omdat de UFO's (UnFinshed Objects) zich blijven opstapelen, heb ik mezelf even flink toegesproken. Ik MOET nu dingen gaan afmaken!!!! En daar heb ik GEEN zin in.

Maar als ik dat nu niet ga doen, blijven deze UFO's liggen tot in eeuwigheid. Zo liggen er op haakgebied nog een Southbay omslagdoek, een autootje uit de collectie van Christel Krukkert en de CAL-deken 2014 te wachten. Op quiltgebied liggen er nog de Scandinavian Christmas en een lasagnequilt. En dit zijn allemaal langdurige projecten. En in geen van allen heb ik op dit moment zin. Maar aan de andere kant wordt het niet beter als ik aan nog een project begin.  En daarom heb ik mij afgelopen week gestort op de CAL-deken 2014.

En om het geheugen even op te frissen. Hier ben ik gestopt.


Mijn deken is uiteindelijk zo breed geworden, dat ik heb besloten om hem lengte-strepen te geven in plaats van breedtestrepen. Maar zelfs dat betekent dat ik nog zo'n 20 tot 30 centimeter moet haken om een fatsoenlijke verhouding te krijgen. En afgelopen week heb ik flink mijn best gedaan. (Vind ik zelf!!)




Geen opmerkingen: