Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 31 oktober 2013

Dochterlief - 10 dingen

Ik zal heel eerlijk zijn, dit idee komt niet van mijzelf. Ik zag het op het blog van Stukje bij beetje dat ik al jaren volg en vond het zo leuk dat ik dit idee met volle overtuiging "jat"!!!


1. Je begint de dag zingend, je eindigt de dag zingend en tussendoor zing je elke vrije minuut.

2. Je noemt je vader nooit papa of pap. Je noemt hem "flapdrolio" of "mijn allerliefste, manke, invalide vader". (En je vader beschouwt dat als een eretitel.)

3. Je favoriete tijdverdrijf is het maken van werkstukken of Powerpoints over de meest uiteenlopende onderwerpen.

4. Je kan niet wachten tot je mag toetreden toe het korps der smartphonebezitters.

5. Je hebt een enorm groot hart. Je eerste zelfgemaakte quilt is voor het goede doel en je knipt je haar af voor Kika. Gewoon omdat je andere kinderen wil helpen.

6. Je kunt in 2 zinnen een kleinigheid opblazen tot een probleem van wereldproporties. En dan ben je verbaasd dat het niet in het 8-uurjournaal zit.

7. Het journaal vind je overigens één van de interessantste programma's op tv.

8. Je grootste droom is om mee te doen aan het Junior SongFestival.

9. Je BFF woont "maar" 200 km bij ons vandaan.

10. Je hebt na 2 jaar eindelijk geleerd dat "trompet oefenen" leuk is en dat je bij het oefenen fouten mag maken.

Je hebt dus veel om trots op te zijn mooie meid!!!!

Geen opmerkingen: