Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 10 februari 2013

52.40 Het minst leuke klusje

Het maken van kleding, quilts, shirts en knuffels vergt altijd voorbereiding. Die voorbereidingen laat ik lang niet altijd hier zien, zeker als om het uitraderen van patronen gaat. Want dat vind ik echt het allerstomste, minst inspirende en meest geestdodende klusje dat er is. Maar helaas is dat het enige dat ik deze week heb gedaan, dus ik kan nu niet anders dan mijn 52 hierover te schrijven.

Voor jullie valt er weinig aan te zien, maar ik heb drie patronen uitgeraderd. Over het eindresultaat vertel ik nog niks, dat komt de volgende weken aan bod.

Geen opmerkingen: