Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 20 december 2011

Wachten

Ondanks alle onderzoeken die aan de lopende band plaats vinden en de tussengesprekken die er regelmatig zijn, worden manlief en ik langzaam wat ongeduldig. Hoewel we niets liever willen dan grondig onderzoek en een duidelijke diagnose en we weten dat de artsen daar terecht hun tijd voor nemen, wordt het wachten voor ons steeds lastiger.

Het laatste nieuws van vandaag is dat de PET-CT scan goed is gegaan. Morgen zijn er nog wat kleine aanvullende tests en als de uitslagen daarvan binnen zijn, gaan de artsen alle uitslagen bij elkaar leggen. Wanneer dat exact is weten we nog niet, want naast de neurologen worden daar ook nog wat andere -logen bij betrokken.

Ook is er vandaag nog een keer bloed afgenomen. Deze buisjes worden opgestuurd naar het Erasmus in Rotterdam, waar nog gespecialiseerder onderzoek wordt gedaan. Ook vertelde de arts vandaag dat het hersenvocht weliswaar helder was, maar dat het gehalte eiwitten nog wel verhoogd is. Ten opzichte van de eerdere situatie is er zeker een verbetering, maar helemaal in orde is het nog niet. Een verhoogd gehalte aan eiwitten geeft aan dat er ergens iets niet in orde is, maar directe conclusies kunnen daar niet aan verbonden worden.

Er gebeurt dus nog genoeg, maar datgene waar wij op hopen, een duidelijke diagnose, laat nog steeds op zich wachten............

4 opmerkingen:

berta zei

hou vol luitjes
Ook wij hopen op duidelijkheid van de situatie.
Wij zijn trots op jullie dat jullie dit alles op zo,n goede manier aanpakken.
Heel veel sterkte wij denken aan jullie.
Groetjes van jullie kappers

Frans Venema zei

Dag Louise,

Wij leven met je mee en hopen dat jullie snel een gunstige uitslag krijgen van al die onderzoeken.
Doe de groeten aan Arjan en veel sterkte toe gewenst tijdens
deze spannende dagen.

Groeten Frans en Trijntje.

Anoniem zei

Heel veel sterkte gewenst. We duimen.
Tiny en Peter Simmering (coll.)
Zwolle

Anoniem zei

Fijn dat jullie de voortgang over Arjan zijn gezondheid op deze wijze bijhouden.

We wensen jullie veel wijsheid en kracht toe!

liefs uit Nijeveen
Jan en Heleen