Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 21 april 2011

Zo jammer....

Heb er langzaamaan echt de balen van dat ik geen foto's kan plaatsten. Het gaat goed komen, echt waar, maar het duurt me veel te lang. Er is zoveel te vertellen, maar zonder foto's vind ik het veel minder leuk.

Om jullie toch een beetje op de hoogte te houden, hieronder een kort verslag van de afgelopen twee weken.

Natuurlijk hebben dochterlief en het Wandelmannetje heel veel buiten gespeeld. De trampoline is weer volop in gebruik. Vanuit mijn ooghoeken zie continue één of meer stuiterende kinderen. Ook de schommel hoor ik regelmatig piepen en aan de rekstok hangt regelmatig een kind, bij voorkeur ondersteboven.

De bal heeft alweer een aantal keer in de sloot gelegen, in de schuur is gezocht naar schepnetjes (nog niet gevonden) en één van mijn favoriete lenteactiviteiten, bellen blazen, hebben we ook alweer gedaan. En dan doen we wie de grootste bel kan blazen en wie de meeste en wie het hoogste kan blazen of we proberen ze weer te vangen. En het allerleukste: Eentje blaast zo veel mogelijke bellen en de ander probeert ze met een waterpistool kapot te schieten.

Ook heeft dochterlief een nieuwe hobby opgepakt. Ze wil "groene vingers" kweken. En dus zijn er zaadjes van een paprika geplant, hebben we een kweekkastje gekocht om daarin b(r)asilicum en tomaten te kweken en nog een potje met aarde en bloemzaadjes om paarse bloemetjes te laten groeien. Daarnaast wil ze komend weekend alle kamerplanten verpotten. En aangezien ik dat al veel te lang niet gedaan heb, komt dat goed uit. Het enige minpunt is dat ze nu elke dag de planten royaal water geeft, en ze dus soms wat te nat zijn. Maar op mijn verzoek doet ze dat vanaf nu om de dag en met iets minder water.

En morgen staat de eerste BBQ van het seizoen weer in de planning. We gingen in eerste instantie voor gourmetten in het paasweekend, maar de plannen zijn bijgesteld. Tenslotte moeten we maar afwachten hoe het weer zich in juli en augustus houdt.

Zodra het kan volgen er veel, héééééél veel foto's. Vrolijk Pasen allemaal!!!

Geen opmerkingen: