Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 27 februari 2011

Meer Disney

Zondag lukte het wel om op tijd weg te gaan. Om 9.00 uur waren we op het park. Dochterlief zag Mickey en dook direct de rij in om met hem op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Daarna volgde een ritje in Space Mountain.


Daarna splitsten we. De mannen gingen naar het spookhuis, de vrouwen gingen op handtekeningenjacht. Als eerste troffen we Winnie de Pooh. We sloten aan in de rij en kletsten gezellig met elkaar. Vervolgens liepen we een rondje en toen kwam  de parade langs. we hadden geluk, want alle figuren stapten van de trein en namen de tijd voor foto's en een enkele ook voor handtekeningen. Tegen het einde van de parade troffen we de mannen weer.



Toen werd het tijd voor een hapje en een drankje. Daarna gingen we naar de studio's. We wilden in de Crush Coaster, maar de wachttijd was daar 85 minuten, dat was iets te veel. Gelukkig troffen we Sally (van Monsters en Co) en Mary Poppins en Bert voor foto's en handtekeningen. We namen nog een bakkie, verbaasden ons over die akelig rooie en appels en vervolgden ons pad.


Het wandelmannetje wilde nog een keer naar de pirates of the Caribean, maar dochterlief liet zich niet overhalen, dus scheidden onze wegen zich weer. Samen met dochterlief bezocht ik de grotten onder Crusoe-eiland. Maar die waren donker, dus dat was geen succes. Toen beklommen we het Crusoe-eiland en dat was fantastisch.



Vervolgens liepen we naar Fantasyland. Dochterlief wilde graag in de teacups, maar dat draait mij net iets teveel, dus gingen we maar naar het labyrinth van Alice in Wonderland. tot onze grote verwondering kregen we een sms dat de mannen al weer buiten stonden, dus na korte tijd sloten zij zich bij ons aan.



We kochten nog een paar cadeautjes en toen waren we het eigenlijk wel zat. De dag van gisteren had er behoorlijk ingehakt. Vroeg op en dan nog lang dwalen door de supermarkt. We besloten dus om op tijd terug te gaan naar ons huisje.


Daar aangekomen gingen de kindertjes naar buiten en daar hebben ze uren gespeeld. Gesjouwd met boomstammen, bladeren verzameld en daar een hut van gebouwd, met keuken en vuurplaats, visvijver en wat al niet meer. Na een broodje hamburger en een warme douche was het vroeg bedtijd.



Morgen nog een kort bezoek aan Disney en dan weer naar huis.

Geen opmerkingen: