Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 6 februari 2011

Een tochie

We gingen op verjaardagsvisite. En aangezien de jarige Job zo'n 15 km bij ons vandaan woont ben ik erheen gaan lopen. En wat wonen wij toch in een prachtig gebied. Een groot deel van de tocht ging namelijk door natuurgebied "De Wieden"!!!!

Het waaide keihard, maar gelukkig was ik niet de enige buiten.



Daarnaast waren er nog sporen van de rietsnijders. Die zullen het wel jammer vinden dat de vorstperiode voorbij is. Op ijs is het tenslotte makkelijker rietsnijden.

Verder is het natuurlijk gewoon een prachtig gebied. Kijk mee en geniet!!


Tja, kunst of is het toch Kunst. Het duurde in ieder geval even voor ik doorhad dat het een rode olifant was die door het struikgewas schemerde.....
En op het laatste stukje een serie knotwilgen. Vooral van dichtbij zijn ze vaak bijzonder.


Uiteindelijk stond de meter stil op 16.8 km. En die 2 minuten stilstand zijn te wijten aan de vele foto's die ik gemaakt heb.


Geen opmerkingen: