Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 19 november 2023

Even tot hier

Vandaag gingen we voor het eerst in lange tijd weer eens met zijn vieren op stap. We reden naar Almere om de opnames van het tv-programma "Even tot hier" bij te wonen. We zijn trouwe kijkers en de Wandelkerel en Dochterlief waren al eens naar de opnames geweest en hadden toen geconstateerd dat het ook voor Manlief in zijn rolstoel mogelijk was om aanwezig te zijn. Het vorige seizoen visten we achter het net, maar nu lukte het om kaartjes te bemachtigen. 

De opnames begonnen iets later, omdat de tekst nog moest worden herschreven, iets met actualiteit...




We genoten van de opnames en we kregen nog meer respect voor Niels en Jeroen, zo knap hoe het ze elke week weer lukt om een programma neer te zetten. Het was dus een leuke middag en als we nog eens de kans krijgen, gaan we vast nog een keer. En mocht je de aflevering waar wij bij waren willen zien, klik dan hier.

Geen opmerkingen: