Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 10 maart 2023

52.404 NLDoet Almelo

Dit jaar geen NLDoet op zaterdag bij Aly in Zwolle (morgen andere plannen), maar een keer NLDoet op vrijdag bij Ria in Almelo, natuurlijk wel voor de Droomdekenstichting. Ik had er echt zin in, leuk om een keer in een andere omgeving, met andere mensen aan de slag te gaan.

Nadat ik mijzelf had geïnstalleerd en kennis had gemaakt met de mensen om mij heen, ging ik aan de slag. Omdat het thema van vandaag "We staan er vierkant achter" was, had ik mijn blokkentop meegenomen. De top is af, maar de achterkant moet nog passend gemaakt worden en hij moet gedubbeld en gequilt worden, genoeg te doen dus vandaag.




Toen ik klaar was met dubbelen (dit deed ik op gang en nee, ik had geen straf) begon net de show and tell, ik viel dus met mijn neus in de boter, wat een prachtige dekens weer, zowel gequilt als gehaakt.













Omdat er niet voldoende ruimte was om te gaan (door)quilten, begon ik met een volgend project, stroken. Dat is zo'n heerlijke klus op zo'n drukke dag, lekker simpel, niet veel nadenkwerk en je hebt alle tijd om tussendoor een rondje te lopen en te kletsen.




Na een leuke en gezellige dag ging ik weer naar huis, met meer stoffen dan waarmee ik kwam, een leuk idee voor een volgende droomdeken en een heleboel positieve energie. Kortom, het was een goed dag.

Geen opmerkingen: