Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 14 januari 2023

Nieuwjaarswandeltocht Ureterp

De weersvoorspelling was redelijk dramatisch, maar ik moest naar buiten vandaag. Na een week werken was ik daar hard aan toe.


Mams ging met me mee, alle andere bekenden waren verstandig, zij bleven thuis. We schreven ons in voor de 25 km en vertrokken zonder regenkleding. Dat was maar van korte duur, binnen een kilometer begon het te regenen en daar is het de rest van de dag niet meer mee gestopt.




Bij heet bordje met de splitsing tussen de 20 en 25 km, zijn we de route van de 20 km opgegaan, heet zag er niet naar uit dat het nog droog zou worden vandaag.





De soep was dan ook een zeer welkome versnapering!!!





Maar hé, we waren toch aanwezig, net als 135 andere wandelaars.....

Geen opmerkingen: