Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 26 maart 2022

52.380 The eagle has landed

Niet normaal zo trots als ik ben op deze droomdeken. Het liefst zou ik hem hier een poosje aan de muur hangen, maar de muur is niet groot genoeg. Ik heb hem dus maar braaf ingeleverd. Ik hoop dat de deken binnenkort een jongere troost en veiligheid brengt, daar lever ik hem met liefde voor in.



Voor de bies had ik niet genoeg van een stof, dus ik maakte er een multi-bies van. Ik zette dus restjes paars van verschillende lengtes aan elkaar om de bies te maken. Ik ben tevreden met het effect.


Ik werkte de adelaar af met een zigzag, maar dan wel door de drie lagen heen, zodat de afbeelding van de adelaar ook aan de achterkant zichtbaar is. Ook was de achterkant die ik bedacht had net een paar centimeter te kort, daar bracht een strook paars uitkomst.



Zoals ik al zei, eigenlijk wil ik hem zelf houden...........

Geen opmerkingen: