Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 23 november 2019

52.274 Uitgeklust

Als je hoofd constant bezig is met draaien, regelen en zorgen maken, slaap je over het algemeen slecht. Bij mij werkt het dan om ervoor te zorgen dat ik ook lichamelijke inspanning lever, met moe hoofd helpt een moe lichaam mij om beter te slapen. Dus ondanks het feit dat ik veel aan mijn hoofd had, of misschien wel dankzij het feit dat ik veel aan mijn hoofd had, kluste ik flink door in chill-kamer.





Vanmorgen kwam zwager Ben de vloerbedekking leggen en later op de dag zette ik, eerst alleen, later met Dochterlief, de meubels van een groot Zweeds warenhuis in elkaar.



En waarom deze blog nu onder de 52-noemer valt? Nou simpelweg omdat de styling iets creatiefs is. Er moeten nog wat puntjes op i, maar we zijn nu al blij met het eindresultaat!!!





En dan heb je vanuit deze kamer ook nog eens een prachtig uitzicht op de zonsondergang.....



Geen opmerkingen: