Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 2 november 2019

52.271 KreaDoe

Het is weer KreaDoe-tijd en deze keer gingen Dochterlief, Wandelmams en ik met de trein naar Utrecht. We reisden heerlijk rustig en zonder problemen. Op het station in Utrecht haalden we een bakkie en toen gingen we naar de Jaarbeurs. Die was niet moeilijk te vinden, we konden zo in de meute (dames) mee.

Eenmaal binnen gingen we direct in de rij voor de eerste workshop, Botanic tekenen. Toen we daarvoor ingeschreven waren was er nog even tijd voor een kort rondje en toen konden we aanschuiven. Het leukste was dat we kennis maakten met (voor ons) nieuwe technieken en materialen, maar het was wel aanpoten. Ik heb dus geen foto's van deze activiteit.

En toen moesten we kiezen. Welk deel van de beurs gaan we bezoeken. We maken een keus en dan begint het zwerven en slenteren. Sommige delen lopen we snel voorbij, niet onze hobby's, andere blijven we wat langer hangen. We nemen een uitgebreide lunchpauze en dan gaan we langzaamaan richting de stand van onze tweede workshop: Tips eb Trics voor je bullet-journal. Deze workshop duurt anderhalf uur, dus we zorgen dat we voldoende water voorradig hebben.

We hebben alle drie ons eigen bullet-journal meegenomen en de buitenkant vertelt al veel over de eigenaar.


We beginnen met wat oefeningen in een boekje en als eindopdracht "moeten" we een bladzijde vullen met dingen die iets vertellen over wie we zijn. De anderhalf uur vliegen voorbij en we zijn teleurgesteld als we moeten stoppen terwijl onze tekening nog niet af hebben.







We gaan nog even los op het handletterplein, zoveel leuke dingen om te tekenen, te handletteren of te schilderen, bepakt en bezakt verlaten we het plein. De dag is al voor het grootste deel voorbij als we besluiten om nog één workshop te doen, een armbandje maken.


Dit blijkt een zen-momentje te zijn en na afloop merken we dat we best moe zijn. We gaan dan ook langzaam richting de uitgang. Mams laat haar boek nog even tekenen door DenDennis en dan gaan we echt naar het station. Op naar huis.


Het was een lange, maar vooral inspirerende dag.

Geen opmerkingen: