Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 4 oktober 2014

De tijd vliegt....

Afgelopen periode heb ik het behoorlijk laten afweten hier. Niet omdat er niets te vertellen was, maar simpelweg omdat ik niet de tijd en de rust kon vinden om plaats te nemen achter (nee voor, uhhh, bij) de computer. Gelukkig lukte het nog wel om af en toe foto's te maken, te haken en wat andere creatieve dingen te doen. Die andere creatieve dingen zien jullie binnenkort hier, nu eerst wat foto's van de afgelopen weken.


De favoriete tv-programma's van Dochterlief op de vrijdag- en zaterdagavond. En dan ben ik nog vergeten om een foto te nemen van het Junior SongFestival. Overigens kijken we nu op vrijdagavond naar Flikken Maastricht.



Op zondagmorgen doe ik (bijna)altijd een rondje soppen, poetsen en opruimen en daarnaast ben ik de hele zondag bezig met stapels wasgoed.. Vorige week zondag besloot ik dat mijn huisgenoten mij wel eens konden helpen. En dus maakten Man- en Dochterlief de keuken schoon, zorgde de Wandelkerel voor schone vloeren en deed ik de toiletten. (Gelukkig voor jullie heb ik daar geen foto's van.)

Ook zorgde het poezenbeest voor de nodige inspiratie. Dochterlief vroeg zich af of wij net zo lenig zijn als zij. Ehhhhh, het bekijken van onderstaande beelden is voor eigen risico!!!!





En dan hebben we natuurlijk nog te maken met de zaterdagse ronde langs de velden. En in deze periode van het jaar kunnen de omstandigheden behoorlijk variëren.

's Ochtends, met de jas tot onder de kin dicht, voetbal kijken in de mist.

's Middags, in de korte mouwen, hockey kijken in de volle zon.

En dan heb ik het nog niet over huiswerk maken voor de schatjes, fysiotherapie voor Manlief en nakijkwerk voor mijzelf. We vervelen ons dus zeker niet.

1 opmerking:

Noortje zei

Door de Diekloop in Staphorst kwam ik op je blog. Ja dat was een pracht tocht. Ik liep slechts de 15 km