Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 12 januari 2014

Zoektermen

Het leuke van blogger is dat je kunt zien welke zoektermen jouw bezoekers gebruiken. Natuurlijk zijn er vaste bezoekers die deze zoektermen niet nodig hebben, maar via onze grote vriend Google komen er ook mensen op mijn blog terecht via allerlei zoektermen. En die zoektermen kan ik zien en soms ze geven een beeld van ons leven, soms zet ik er vraagtekens bij en soms zijn ze hilarisch.

En een aantal van deze zoektermen ga ik met jullie delen. De top 4 op dit moment is:

1 wandelenenmeer.blogspot.com
2 wandelen ijlst
3 wandelen joure
4 wandeling uffelte

Daar zitten dus geen bijzondere zoektermen bij. Ik ben stiekem heel trots dat de naam van dit blog bovenaan staat. Dat betekent dat er toch een aantal mensen zijn die specifiek op zoek zijn naar dit blog en dat vind ik leuk. Een optie voor deze mensen is natuurlijk ook om dit blog toe te voegen aan de favorieten, maar ik vind het al super als mensen dit blog weten te vinden.

De andere zoektermen zijn natuurlijk niet verrassend, maar in het verleden zijn er wel verrassende termen geweest en die heb ik opgeschreven, zodat ik ze nu met jullie kan delen.

Mijn top 3 met betrekking tot wandelen is als volgt:

1 laatste dag Kennedymars
2 een stap vooruit wandelen
3 steeds meer samen wandelen

Tja, een Kennedymars duurt maximaal 20 uur. En hoewel de meeste Kennedymarsen 's avonds om 22.00 uur starten en deze officieel op twee dagen plaatsvindt, is er volgens mij geen sprake van een laatste dag. Alles vindt binnen het tijdsbestek van één etmaal plaats, er wordt ook geen nachtrust gehouden, dus niks laatste dag. Alles vindt plaats binnen één dag.

En dan "een stap vooruit wandelen"... Er zijn natuurlijk meerdere manieren om vooruit te gaan, maar als je niet vooruit gaat, geen stappen zet, is er sowieso geen sprake van wandelen. En hoe kun je nou een stap vooruit wandelen. Je bent toch waar je bent en niet een stap vooruit????

En steeds meer samen wandelen, of het steeds meer is weet ik niet, maar Wandelmams, de Wandelkerel en ik beleven nog steeds veel plezier aan het samen wandelen. Zowel met zijn drieën als met vele anderen.

Mijn top 3 buiten het wandelen is:

1 surprize voor in meisje
2 einde met water
3 halve boom met wortels

Dat surprise niet op juiste wijze gespeld is, vind ik als docent Nederlands natuurlijk niet leuk, maar dat "voor IN meisje" prikkelt mijn fantasie. Laat ik daar maar verder niet over uitweiden....

En nummer 2 en 3 geven mij ook een hoop inspiratie. Als ik dat lees buitelen allerlei beelden en gedachten door elkaar in mijn hoofd. Van prachtige schilderijen tot perverse gedachten... Ik ben ook maar een mens!!

Maar de mooiste zoekterm, en tegelijk ook een enorm compliment vind ik, is de volgende:

IN DIT HUIS HEBBEN WE PLEZIER

En dat gunnen wij in huize Wandelen en meer... iedereen!!!!

Geen opmerkingen: