Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 6 september 2013

52.62 Jarig prinsesje...

En deze 52 was bedoeld om gisteren te publiceren, dus hier valt de fraude mee. Er waren de nodige blog-waardige gebeurtenissen de afgelopen periode, maar meestal is het niet leuk om oud nieuws te publiceren. Dus ik laat het bij een nieuwe 52.

En deze keer betreft het een cadeau voor de nu 4-jarige dochter van mijn alleroudste vriendin. Sinds de middelbare school delen wij lief en leed en vele jaren zijn we gezien als een soort Siamese tweeling. Zodra ik alleen werd gespot vroeg men waar zij was. En zodra zij alleen werd gespot vroeg men waar ik was. We zijn allebei op onze eigen manier en in ons eigen tijdsbestek volwassen geworden. Meestal ging dat heel goed samen, soms niet, maar we hebben elkaar nooit echt uit het oog verloren. En nu werd haar kleine meisje 4. En dit kleine meisje weet van wanten met twee grote broers, maar ondertussen blijft ze toch wel een echt meisje. En dus zorgde ik voor een echt meisjescadeau. Roze met glitter!!!!!!


Helaas is het nog te warm om dit shirt te dragen. Tot groot verdriet van een 4-jarig meisje.....

Geen opmerkingen: