Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 7 juli 2018

Bostocht Dwingeloo

Deze zaterdag zou ik samen met Hilly op pad. We gingen voor een makkelijk rondje van 20 km. Gewoon even lekker relaxt een rondje lopen op weg naar de N4D. Bij het oprijden van het parkeerterrein bleek onze planning zo strak, dat we de auto's naast elkaar parkeerden. Na het inschrijven streken we nog even neer op het terras voor een bakkie. En toen werden we verrast door de komst van Albert en Geert Jan. En zo vertrokken we ven later met zijn vieren.

Er was zeker geen sprak van rust, want er werd volop gekletst en bijgepraat. We troffen een wandelaarster die in training was voor haar eerste Kennedymars en Albert voorzag haar van vele goede tips. Iets minder werd het toen de overige drie wandelaars zeiden dat Albert dan die tips zelf ook maar eens in de praktijk moest brengen, want met een hardnekkige blessure, die al sinds februari speelt, brengt hij al die tips niet zelf in de praktijk.

Dat die opmerkingen aankwamen bleek wel, want Albert hield zowaar 5 minuten zijn mond. Tja, ook eigenwijze Groningers hebben te maken met mensen die om ze geven. Toch, Albert?

Gelukkig duurde de stilte bij Albert maar 5 minuten en liepen we gezellig kletsend weer door met deze wandelaarster. Bij de splitsing tussen de 20 en 40 km scheidden onze wegen.

De 20 km vlogen voorbij en na een drankje ging het weer richting auto. Geert Jan voorzag Hilly en mij nog van een stapel groente uit eigen kweek en uiteindelijk vertrok een ieder weer huiswaarts.








Geen opmerkingen: